maanantai 7. toukokuuta 2012

Avoimienovien päivät!

Sunnuntai aamu, kello tuli yhdeksän, kun minä ja Pauliina lähdimme ajamaan kohti tallia!
   Heti ensitöiksemme vaihdoimme Veikan satulakaaren, joka ei ollutkaan niin helppoa kuin ohjekirjan kuvista ymmärsi. Onneksi Pirkko oli auttamassa!
   Heti kaaren vaihdon jälkeen lämmittelimme hevosia päivän näytöstä varten, ja lämmittely menikin hyvin. Heti harkkojen jälkeen letittelimme hevosiamme. Päivä oli kuuma ja aurinko paistatteli kovasti. 
   Kello 12 aikaa ihmisiä alkoi virrata parkkipaikalle. Päivän ohjelman aloitti hoitajien Match Show, jossa jokaisen tuntsarin hoitaja esitteli hevosen näyttelykehässä. Kaikki hevoset olivat hienosti laitettuja.
  Seuraavana vuorossa oli tuntiratsastajien ratsastusesitys, jossa jokainen ratsukko oli harjoitellut saman radan, ja se esitettiin kaikkien kanssa samanaikaisesti omilla paikoilla. Siis vähän niinkuin ryhmäratsastusta? Taustamusiikkina "eye of the tiger". Heidän esityksensä sopi hyvin musiikkiin, ja oli muutenkin hyvin esitetty!
  Ja siitä sitten seuraavaksi radan valtasivat yksityiset ratsukot. Jokainen meistä yksäriratsukoista oli harjoitellut oman pikkuisen ratansa, jossa näytettiin vähän ratsukon yhteistyötä. Kaikilla meni hyvin, ja ratsukot näyttivät hyviltä.
  Itse tultuani alas satulasta tunsin voivani pahoin, mutta onneksi ympärilläni oli avuliaita ihmisiä, kiitos siis heille! :)
  Päivän päätti talutusratsastukset ja arpajaiset, joissa oli palkintona ilmaisia ratsastustunteja. Onnea voittajille!
Suuret kiitokset kaikille avoimienovien päivien osallistujille, niin siivoojille, esiintyjille, juontaja-helenalle, kuvaajille kuin katsojillekkin! Oli mukava päivä! :)

Hieno Alma näyttelykehässä.

Komea Deegu näyttelykehässä esittäjänsä Kiiran kanssa!


Tuntiratsastajien esityksestä.



Pauliina ja Trista yksityistenratsukkojen esityksesssä.

Hilja ja Veikka.
Elli ja Sara.

Pirkko ja Tötterö.



Deegu talutusratsastuksessa.


Kiitoksia Ina Luhtalalle, joka otti kaikki ylemmät kuvat! :)
Jos joku muukin on ottanut kuvia avoimiltaovilta, haluaisimme mielellämme nähdä niitä! ota yhteyttä: hevos.tytto(at)windowslive.com (korvaa 'at' @-merkillä!), tai kommentoi tähän kirjoitukseen! :)

Lisäksi me CE:n väki haluamme onnitella Pirkkoa ja Tötteröä hyvästä suorituksesta lauantain aluekoulukisoista, jotka kisattiin Kotimäen talleilla! :)

+huomatkaa uusi 'tallilla tapahtuu' palkki oikeassa reunassa! Klikatkaa tapahtuman päältä, siitä aukeaa sivu josta saa lisätietoa tapahtumasta!

-Hilja♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti